Kush Jemi

Servis Kurtihidro ju mundeson riparime te ndryshme per Fadroma & Eskavatore. Specialisti Hidraulik AGRON KURTI ofron riparime dhe mirmbajte te makinerive te renda si dhe cdo lloje sherbimi tjeter
Eksperienca shume vjecare, pjeset origjinale dhe pasioni per keto makineri, mundeson rezultate shume te mira ne punimet e realizuara nga ne.
RRETH NESH
Servis

Servis per Fadroma & Eskavatore te te gjithe llojeve

Pjese Kembimi

Pjese Kembimi te te gjitha llojeve

Hidraulike / Mororrike / Xhenerike

Riparim te cdo Defekti

SPARE PARTS FOR BACKHOE IN ALBANIA
RIPARIME
Lexo me shume!
PJESE KEMBIMI - KURTI HIDRO ELBASAN
PJESE KEMBIMI
Lexo me shume!
MIREMBAJTJE - KURTI HIDRO ELBASAN
MIREMBAJTJE
Lexo me shume!

Klientet

Na kontaktoni per te rezervuar nje orar.

I japim zgjidhje çdo problemi!

+355 69 541 5931
Scroll to Top