Servis Kurtihidro ju mundeson riparime te ndryshme  per Fadroma & Eskavatore te ndryshem.

Specialisti AGRON KURTI  ofron riparime dhe mirmbajte te makinerive te ndryshme duke perfshire montimin e kazaneve veteshkarkues dhe riparimin e pistonave hidraulik per makineri te renda si dhe cdo lloje sherbimi tjeter. 

Eksperienca shume vjecare, pjeset origjinale dhe pasioni per keto makineri,  mundeson rezultate shume te mira ne punimet e realizuara nga ne.

Klientet

2000+
sherbime klienti
1+
vite eksperience
1+
punonjes
Scroll to Top